Sztárok

Így nézhetnének ki az egyes sztárok plasztikai műtétek nélkül

Egészen elképesztő, ahogyan bemutatja őket ez a program.

Az természetesen szépség a nyerő

Manapság egyre többen vetemednek arra, hogy kés alá feküdjenek. A plasztikai műtétek egyáltalán nem számítanak ritkának a mai világban, és ez részben annak is köszönhető, hogy a közösségi média hatalmas nyomást helyez az emberekre. A közösségi platformokon mindenkinek csak a tökéletes arcát látjuk, ehhez pedig sajnos egyre többen próbálnak felzárkózni. Természetesen a plasztikai beavatkozásokkal semmi probléma nincsen, mindaddig, amíg valaki nem viszi túlzásba. Ha valaki nincs megelégedve valamelyik testrészével, szíve joga megcsináltatni azt, azonban az első dolog amire mindenkinek törekednie kellene, az az önelfogadás.

A következő sztárok mind-mind átestek valamilyen plasztikai beavatkozáson, vagy esztétikai kezelésen. Egy program segítségével a Brightside megmutatta, hogy hogyan néznének ki most, ha nem vettek volna részt ilyen kezeléseken, de egy fiatalító effektet is rájuk tették. Az első képkockán az látható, hogy a program szerint hogy néztek volna ki fiatalon, középen az, hogy hogy néznének ki, ha műtétek nélkül öregedtek volna, jobb szélen pedig ahogy kinéznek most. Természetesen nem tudjuk, hogy mi lett volna ha, de azért tanulságos mindenképpen ezekre a képekre pillantani.

Simon Cowell
Kattints a további képekért!

Fotók: Getty images, Forrás: Brightside

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egészen korai emlékeim vannak arról, hogy a szüleim a rákról beszélgetnek. Még a neve is elborzasztott! Ugyan felnőtt koromra elhalványodott a nagy ollós, vérvörös rák képe a tudatomban, amint a...
Lifestyle
Alig 40 ezer forintért hajlandó volt megválni a sminkjétől, igaz, ennek köszönhetően azonnal bukta a pasiját.
Lifestyle
Rachel Kennedy nem hitt a szemének, mikor megkapta az értesítőt a telefonjára, miszerint telitalálata volt a lottón. A pénz mégsem kapta meg, ugyanis egy dologról megfeledkezett.