Sztárok

Megrendítő: sztárok fotói, amik utoljára készültek haláluk előtt

Az elmúlt években elhunyt sztárok utolsó ismert fotóit mutatjuk.

David Bowie

Fekete évként emlegetik 2016-ot, amikor több nagyszerű világsztárt veszítettünk el. Az év első hónapjában a rákbetegségtől szenvedő David Bowie-t vesztettük el. A kultikus zenészről egykori barátja, Jimmy King fotós néhány hónappal a halála előtt készített fotósorozatot. A rajongók nem győztek csodálkozni azon, hogy milyen vagányul pózolt a kamera előtt a fájdalmaktól szenvedő világsztár.

Leonard Cohen

82 évesen, utolsó lemezének kiadása után nem sokkal halt meg Leonard Cohen. 2016. november 7-én, hétfőn hunyt el, három nappal később közölték a halálhírét. Az idős énekes-dalszerzőről köztudott volt, hogy az utóbbi évben romlott egészsége és daganatos betegséggel küzdött. Ez a fotó készült róla utoljra, néhány héttel halála előtt, 2016. októberének végén.

Carrie Fisher

Idén lesz két éve, hogy hatvanéves korában meghalt Carrie Fisher, a Star Wars-filmek Leia hercegnője. Hivatalosan alvási apnoe, vagyis egy súlyos, ritka esetben végzetes alvás közbeni légzészavar végzett 2016. decemberében a színésznővel, azonban a boncolás azt is kimutatta, hogy kokain, heroin, ecstasy, illetve egy, a morfinnal egyező hatású opioid, metadon is volt a szervezetében halálakor. Utolsó tweet-jét visszanézve, megviseltnek tűnik, de azt senki sem gondolta, hogy karácsony után pár nappal meghal a világsztár.

Lapozz, cikkünk folytatódik a következő oldalon!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...
Lifestyle