Növényfóbia, antik bútoroktól való irtózás - Ezek a világhírű sztárok legbizarrabb félelmei

Biztosak vagyunk benne, hogy te sem gondoltad volna ezekről a hírességekről, hogy ilyen furcsa félelmeik vannak...

Fóbiák fogságában

Félelmei mindenkinek vannak: van, aki a magasságtól vagy a repüléstől retteg, előfordul, hogy bizonyos embereket a szűk helyek vagy a nagy tömeg riasztja meg, de tarthatunk bizonyos állatoktól és tárgyaktól is. Bizonyos fóbiákat viszonylag könnyű leküzdeni, de vannak olyanok is, amelyek egy egész életen át elkísérnek minket. Mindenesetre jó tudni, hogy a hírességek is csak emberek, és a szokásos sztárallűröket leszámítva bizonyos dolgoktól őket is komolyan kiveri a víz…

David Beckham Az egykori focista egy nagyon pedáns férfi, egészen egyszerűen frászt kap a rendetlenségtől. A szekrényben az ingek színek szerint vannak csoportosítva, és a hűtőszekrényben tárolt italok is precíz elrendezésben sorakoznak. „A házban mindennek stimmelnie kell. Ha három doboz kóla van a hűtőpolcon, egyet inkább kidob, mert a három páratlan szám” – adott ízelítőt egy újságnak férje szokásairól Victoria Beckham.
Kattints a további képekért!

Ady Endre harmadik, közismert múzsájáról csak kevés szó esik, pedig a költő rajongott az asszonyért, aki végül nem őt választotta férjének, hanem az irodalom egy másik jeles képviselőjét, aki mellett azonban soha nem élt boldog életet.

Leadfotó: 123rf

Oldalak