Sztárok felbontott eljegyzései

A drága gyűrű és a romantikus lánykérés még nem garantálja, hogy az esküvő is össze fog jönni.

Hollywoodban rengeteg a válás, csoda ha egy házasság néhány évnél tovább húzza. Vannak azonban olyan párok, akik megspórolják a válási procedúrát, hiszen el sem jutnak az oltárig: már az eljegyzésüket felbontják.
Így mindenesetre nem kell a vagyonon osztozkodniuk és pereskedniük, csak az a pár ezer dollár bánja, amit a vőlegény a méregdrága eljegyzési gyűrűre költ.

Elmaradt az esküvő a Playboy villában
A legutóbbi nagy sajtóvisszhangot kapó szakítás a Playboy szülőatyjához, Hugh Hefnerhez fűződik. Mindössze öt nappal az esküvő előtt, több mint hatvan évvel fiatalabb Playboy nyuszi barátnője úgy döntött, mégsem olyan jó ötlet hozzámenni egy öregemberhez, és faképnél hagyta Hef-et.

Jennifer Lopezt és Ben Afflecket még kevesebb, csupán három nap választotta el attól, hogy férj és feleség legyenek, de az utolsó pillanatban lefújták a flancos lagzit. J-Lo nem sokkal később azért férjhez ment, biztos ami biztos, és azóta már el is vált, immáron harmadszorra.

Cameron Diaz lépten-nyomon hangoztatja házasságellenességét, ennek ellenére ő is igent mondott már, mikor feleségül kérték. Először Matt Dillon, majd Jared Leto húzott gyűrűt az ujjára, de az esküvőig egyikükkel sem jutott el.

Katie Holmes és színész kedvese, Chris Klein három évig voltak együtt, de végül felbontották az eljegyzést, és búcsút mondtak egymásnak. Katie nem szomorkodott sokáig, rövidesen már Tom Cruise jegyese volt, akinek azóta is a felesége.

Sheryl Crow megmutatta, hogy egyedül is megállja a helyét
Sheryl Crow és Lance Armstrong útjai három év és hathónapnyi eljegyzés után váltak külön. Ahogy Armstorng elmondta, a családalapítás és a gyerekvállalás kérdése okozott köztük feszültséget. Az énekesnő viszont bebizonyította, hogy nincs szüksége a sportolóra, azóta már két gyermeket is örökbefogadott.

Gwyneth Paltrow és Brad Pitt közös filmjük, a Hetedik forgatásán találkoztak, és már az esküvőt tervezgették. A gyűrű azonban fél év után lekerült a színésznő ujjáról, Brad Pitt pedig nem sokkal később újra lánykérésre adta a fejét, és Jennifer Anistont feleségül is vette. Hogy az a házasság milyen véget ért, már egy másik történet.

Lehetne még folytatni a sort olyan illusztris nevekkel, mint Kanye West, Nicollette Sheridan, Nick Cannon, vagy Jennifer Love Hewitt.
A balul sikerült eljegyzések úgy tűnik nem szegik kedvét a hírességeknek. A jövőben is biztosan örömmel igent mondanak egy-egy romantikus lánykérés és szépséges gyémántgyűrű láttán, hogy azután újra felbonthassák az eljegyzést, vagy elválhassanak egymástól.
 

Oldalak