Sztárok

Sztárhalálok, amik örökre kísértenek - Ikonikus fotók a tragédiák helyszínéről

Ezek a világsztárok mind a saját otthonukban haltak meg.

Az utolsó órában

Mindenkinek van olyan pillanat az életében legalább egyszer, amikor azon tűnődik, vajon, hogyan fog eltávozni az élők sorából? A legtöbben nem szeretünk erre gondolni, hiszen abszolút kiszámíthatatlan, hogy kit, mikor és hogyan ér a halál. A lehetőségek közül viszonylag szimpatikus dolognak tűnik, amikor az ember a saját otthonában és ágyban, párnák között kerül végső nyugalomra, de egy sor sztárhalál bizonyítja, hogy a négyfal között is érhet bennünket olyan vég, ami kevésbé kellemes. A következő összeállításban ezeket az eseteket gyűjtöttük össze, megmutatva a tragikus helyszíneket.

Tudtad? Többek között Marilyn Monroe is az otthonában halt meg

Lapozz a fotókért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Sajnos számos okból tapasztalhatunk hajhullást életünk során, legyen szó akár a koronavírus szövődményeiről, vagy éppen a mindennapos stresszről. Bármi is az ok, a hajhullás olykor nagyon...
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?