Sztárok

Pápai Joci: „Ha úgy érezzük, hogy bele kell szólnunk valamibe vagy irányítanunk kell a versenyzőinket, azért odatesszük magunkat”

A Sztárban sztár leszek! című tehetségkutató műsor egyik mestere, Pápai Joci a TV2 sajtótájékoztatóján adott interjút a Femcafe.hu-nak, melyben elárulta többek között azt is, milyennek tartja az idei mezőnyt.

„Mindenki tudja azt, hogy mi együtt lélegzünk egy csapatban”

A múlt héten véget ért a Sztárban sztár leszek! negyedik évadának középdöntője, így kiderült, hogy kik azok a szerencsés versenyzők, akik most hétvégén, szombaton és vasárnap az első és a második élő adásban színpadra léphetnek egy hazai vagy külföldi előadó bőrébe bújva, és megmutathatják tehetségüket a nagyközönségnek. A mezőnyt a négy mester, Köllő Babett, Tóth Gabi, Majka és Pápai Joci állította össze: minden zsűritag négy versenyzőt vihetett magával az élő show-ba. Pápai Joci végül Bányai Noéminek, Szabó Fruzsinak, Széchenyi Lilinek és Váradi Janinak szavazott bizalmat, így velük vág majd neki a hétvégének. A népszerű magyar énekest a TV2 interjúnapján többek között arról is kérdeztük, mit gondol az idei mezőnyről. „Szerintem az egyik legerősebb mezőnyünk van most idén, aminek nagyon örülünk, mert mindig szkeptikusan állunk ahhoz, hogy ilyen sűrűn jövünk minden évben tehetségekkel, és hogy elfogyasztjuk őket. Úgy néz ki, hogy nem tudjuk, mert baromira tehetséges embereink vannak idén” – fejtette ki a véleményét Pápai Joci, akivel a teljes interjút a lejátszás gombra kattintva te is megtekintheted.

A Nyerő Páros első adásában a párok lehetőséget kaptak arra, hogy a férfiak megmutassák, mennyire tudnak szerelmük fejével gondolkodni.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...