Kivágtak egy kínos részt Szoboszlai Dominik interjújából, ezt utólag már nem láthatták a nézők

Szoboszlai Dominik visszatérése igazán erősre sikeredett, de a nagy kihívás vasárnap vár rá Liverpoolban. Közben adott egy interjút, aminek a végét inkább nem akarták megmutatni.

Szoboszlai Dominik megszerezte az első gólját az Európa-ligában

A magyar válogatott sztárja, Szoboszlai Dominik már az első liverpooli szezonjában többször bizonyított. A szurkolók imádják, és jelentősen törlesztette is a vételárát. Most viszont sokáig nem tudott a segítségére lenni a csapatnak a sérülése miatt.

Az első kupáját megnyerte, de a Ligakupadöntőben nem tudott ott lenni a pályán a Chelsea ellen. Viszont Jürgen Klopp nagyon számít rá vasárnap, amikor a Liverpool a Manchester City ellen néz farkasszemet az angol bajnokságban.

Szoboszlai csapata 63 ponttal vezeti a tabellát, de a Manchester City csupán egyetlen pontra van lemaradva tőlük. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya nem rég adott interjút, de ebből végül kivágtak egy kínos részt. A galériánkban mindent leleplezünk!

A Liverpool csütörtökön megkezdte az Európa-liga kiesés szakaszát. A csapat edzője, Jürgen Klopp azért már a kezdőcsapattal kifejezte, hogy fejben a Manchester City elleni rangadóra készülnek, ami iszonyatosan fontos mérkőzés lesz.
Kattints a további képekért!

Bár Szoboszlai Dominik nem volt a pályán, de így is roppant izgalmas volt a Chelsea–Liverpool angol Ligakupa-döntő. Azonban hibázott a helyszínen lévő két magyar tévés.

Leadfotó: MTI Fotó – Kovács Tamás

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.