Szívszorító szavak - A mai napig gyászolja hét éve elhunyt barátját a világsztár

Egy szeretett ember halálának feldolgozása akár évekbe is telhet, de még akkor is nap mint nap érezzük hiányát. Így van ezzel Jake Gyllenhaal is, aki még mindig gyászolja hét évvel ezelőtt elhunyt barátját, Heath Ledgert.

Hiány és bánat

Annak ellenére, hogy több év is eltelt Heath Ledger hirtelen és tragikus halála óta, Jake Gyllenhaal még mindig nem bír napirendre térni. A színész az amerikai „National Public Radio”-nak adott interjúban beszélt érzelmeiről.

„Hiányzik, mint ember, és hiányzik a vele való munka” – nyilatkozta a 34 éves sztár. Gyllenhaal továbbá elárulta, hogy Heath volt az első olyan ember, aki valóban közel állt hozzá, majd elveszített. A két színész a Túl a barátságon című film forgatásakor barátkozott össze. „Heath egy nagyon különleges ember volt, de még ez sem közelíti meg azt, hogy valójában milyen volt.” – folytatta a sztár.

„A forgatások alatt olyan kapcsolatokat próbálok építeni, melyek olyan valóságosak amennyire csak lehetnek. Nagyon jól tudom, hogy ez mennyire fontos” – mondta a színész.

Az idő minden sebet begyógyít, ahogy mondani szokás, de Gyllenhaal számára még ez a hét év sem volt elegendő ahhoz, hogy valamelyest feldogozza barátja elvesztését.

Fotó: the-walls.net

Oldalak

  • 1
  • 2