Újra szingli a szupermodell - Eljegyzésük előtt szakítottak

Véget értek a romantikus pillanatok.

Egy év randizás

A 23 éves Kendall Jenner 2018 márciusa óta alkot egy párt a nála egy évvel fiatalabb sztár kosarassal. Ben Simmons és Kendall kapcsolata az utóbbi időben már egy se veled, se nélküled állapottá változott, azonban úgy tűnik, most már végleg eldöntötték, hogy külön szeretnék folytatni mindennapjaikat -írja a dailymail.

A két fiatal elmondása szerint kialudt kettőjük között a tűz, a romantikus napoknak vége szakadt, bár néhány hete még az eljegyzést tervezték -derült ki egy interjúból, amit a Vogue-nak adott. Azonban már akkor voltak árulkodó jelek, hiszen Kendall azt nyilatkozta, hogy nem tudja még, hogy szeretné-e összekötni az életét ilyen fiatalon a sráccal. Ebből már azért sejteni lehetett, hogy mégsem olyan felhőtlen a kapcsolatuk, mint azt a környezetükben élők hitték.

A törött szívű hírességek most a bulizásban és baráti társaságaikban keresik a vigaszt, ám az insta-sztorikból kiderül, hogy mégis hiányolják egymást. Még nem tisztázódott, hogy pontosan mi is vezetett a pár szakításához, de Kendall szeretné magában lerendezni a dolgokat és kicsit visszavonulni a reflektorfényből.

Viszont ahogy eddig, talán most is túljutnak a szerelmesek ezen a hullámvölgyön és hamarosan mégis hírt adnak az eljegyzésről is. Sokan szurkolnak nekik.

A banda ismét a hazai közönséget szórakoztatja majd.

Leadfoto: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!