Megszűnik Balázs műsora - A rádiós élő adásban sokkolta a hallgatókat

Mindenkit meglepett a bejelentés.

Elszólta magát

Sebestyén Balázs a Rádió1 reggeli adásában elkotyogta, milyen nagy változások történtek az életében az elmúlt időszakban. Bár a rádiós véletlenül szólta el magát, élő adásban már nem tudta tagadni a tényket.

Elkaszálják műsorát

A Bors szúrta ki, amint Rákóczi Feri faggatta egyik hallgatójukat, néz-e még tévét, mire a fiatal lány rávágta: csak a Gyertek át!-ot. Balázs odavolt az elismerő szavaktól, és bár szívesen teljesítette volna a lány kívánságát - aki páros belépőt szeretett volna a műsor forgatására -, de helyette váratlan bejelntéssel sokkolta a hallgatókat. „Ha forgatnánk, akkor meghívnálak, de már nem forgatunk. És valószínűleg már nem is fogunk. Egy csomó jó műsort elkaszálnak az RTL-en, ez az egyik” – fogalmazott Balázs, aki szomorúan hozzátette, fogalma sincs, miért megy a levesbe a sztárokkal és poénokkal teli műsora.

Bizonytalan a folytatás

Arról, hogy lesz -e folytatása a műsornak, a Bors megkeresésére az RTL Klub válaszolt. „A Gyertek át! erre az évadra megrendelt összes epizódját leforgatták már. A műsor nagy sikerrel megy, a nézők szeretik. Arról, hogy mikor jönnek össze a sztárok ismét Balázs nappalijában, és még milyen műsorban látható majd Sebestyén Balázs, a megfelelő időben tájékoztatni fogjuk a sajtót és a nézőket is”- írta a csatorna.

Leadfotó:facebook.com/officialsebestyenbalazs

Oldalak

Szólj hozzá Te is!