Sztárok

Szinetár Dóra rendszeresen visszavág az internetes fanyalgóknak: "Odáig is vetemedtem már, hogy privátban ráírtam egyesekre"

A rendíthetetlen igazságérzetéről is ismert színésznő a világhálón is kardot ránt, ha méltánytalansággal szembesül.

A korán jött siker átka

Szinetár Dórát nem csupán remek színésznőként ismerheti a közönség: a Jászai Mari-díjas hírességről köztudott, hogy nem fél hallatni a hangját, ha közéleti, politikai vagy világnézeti kérdésekről van szó. Természetesen sokszor nyúlt már emiatt darázsfészekbe - ez óhatatlan -, azonban egyszer sem rettent meg attól, hogy konfliktust vállaljon fel annak érdekében, hogy kinyilvánítsa a véleményét egy kényes témában, teljes mellszélességgel kiálljon mások mellett, de arra is gyakran látunk példát, hogy egy fontos társadalmi kérdésre irányítja a nagyközönség figyelmét.

A 45 éves színésznőre roppant korán köszöntött rá a siker: már tinédzserként az ország egyik nagy kedvence volt, korán megcsillogtatott, remek énekhangjával hamar belopta magát a zenekedvelő publikum szívébe. Persze az ismertségnek nem csupán áldásait, de ódiumát is hamar megtapasztalta: tevékenysége seregnyi negatív reakciót is szült, ráadásul az összes kamaszos komplexusát is felerősítette - vallotta be Szinetár Dóra nemrég egy, a Nők Lapja által készített interjúban, amit a Blikk szemlézett.

Lapozz a további részletekért!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.