Szíj Melinda elhagyta kedvesét

A Megasztár üdvöskéje, akit magyar Susan Boyle-ként emlegetnek, búcsút intett párjának. Inkább az éneklést választotta, a szerelem nem tudott győzni a versennyel és népszerűséggel vívott harcban.

A 41 éves Szíj Melinda nehéz döntést hozott, szakított szerelmével. Miután kedvese, Péter kijelentette, hogy nem vigyáz tovább Melinda két tizenéves gyermekére, amíg ő a tehetségkutatón egyre nagyobb magaslatokba jut, az édesanya a siker lehetősége mellett tette le a voksát.

Melinda kedvese félti a nőt, úgy gondolja, hogy a siker elbódítja, és már nem ugyan az lesz a verseny befejeztével, mint akibe beleszeretett. A két kisgyerek cserben hagyása azonban csúnya taktikázás a nő visszaszerzésére. Az elképesztő tehetségű asszonyt egy pillanatra sikerült megingatni, de végül mégis a Megasztárt választotta.
 
Hajú Péter Frizbijében a férfi még próbát tett a békülésre, de sem a szép szavak, sem a virágok nem hatották meg Melindát. Ítéletet olvasott Péter fejére: az ő támogatása nélkül folytatja a versenyt- hallójárataink nagy-nagy örömére.
 

dalma

Oldalak

Szólj hozzá Te is!