Lesifotóst gázolt Paris Hilton

Újabb botrányba keveredett a sztárcsemete, ami tőle nem meglepő. Az ittas vezetések és a polgárpukkasztó partik sorába beállhat a cserbenhagyásos gázolás.

Unalmas lenne egy sztár élete fennforgás nélkül. A Hilton-örökösnő neve mellett furcsa események hosszú sorsa áll. Hol kivillantja intim részeit, hol alkohol-és drogmámorban bulizik. Hová tüntek az „öribarik”, amikor Paris bajban van?

A szöszi sztár épp a barátjával Cy Waits-szel andalgott Los Angeles utcáin, amikor a szemfüles paparazzó előugrott néhány kattintásra. A egyre sűrűsödő lesifotós had feldühítette Parist, s amikor nagy hévvel el akarta hagyni a helyszínt, elütötte egy egyik kattingatót.

A kis botrányhősnő biztos jobban ismeri az itallapokat, mint a KRESZ-t, ugyanis se szó se beszéd elviharzottak a helyszínről. A rendőrségnek biztos lesz egy-két keresetlen szava, főleg, hogy nem ez az első eset Paris számláján.
 

 

dalma

Oldalak

Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!
Sztárok
Aki viszont szeretne belekóstolni a gasztronómiába, annak kötelező lesz megnéznie ezeket a Lidl videókat, mivel valóban páratlanok.
Lifestyle
Persze először felmerül a nagy kérdés, hogy a pulykatojás egyáltalán ehető-e, és le lehetne-e cserélni a csirketojásokat pulykára?