Folytatódik a Szex és New York: új képet posztoltak a főszereplők - alig lehet rájuk ismerni

Már nagyon vártuk ezt a pillanatot: végre újra együtt láthatjuk a Szex és New York dögös színésznőit, Sarah Jessica Parkert, Cynthia Nixont és Kristin Davist!

Most már biztos: lesz Szex és New York 2. - ráadásul nem is akármilyen!

A világ legcsajosabb sorozatát, az 1998 és 2004 között sugárzott Szex és New Yorknak folytatása készül a 10 epizódos And just like that... címmel, melyet feltehetőleg jövő év nyarán láthatunk majd az HBO csatorna műsorkínálatában. Már nagyon vártunk erre, hiszen a sorozat további két filmváltozata (melyet 2008-ban és 2010-ben forgattak le), közel sem elégítette ki minden kívánságunkat és a szereplők életével kapcsolatban rengeteg kérdés maradt megválaszolatlanul.

Épp ezért ért minket derült égből villámcsapásként azt a hír, mikor Sarah Jessica Parker, a sorozat Carrie-je bejelentette az Instagram-oldalán a Szex és New York sorozatának folytatását, mely a már 50-es éveikben járó barátnők izgalmas (és minden bizonnyal szexis részletekkel megtűzdelt) hétköznapjait mutatja be.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Kim Cattrall, a sorozat Samanthája nem fog a folytatásban szerepelni - a legtöbb korábbi Szex és New York-karaktert (mint például Carrie szerelemét, Mr Biget vagy a csajok homoszexuális barátait, Strandfordot és Anthony-t) viszont újból láthatjuk majd a tévé képernyőjén.

Kíváncsi vagy hogyan festenek a Szex és New York színésznői a legújabb forgatásokon készült backstage fotókon? Kattints a következő oldalra és megmutatjuk!

Fotó: Instagram

Oldalak

  • 1
  • 2