A The Voice-ban gyerekként lett ismert, ma már ízig-vérig zenei alkotó - interjú BÖBE-vel

Emlékszel még a The Voice bájos versenyzőire, az akkor még tinédzser Szécsi ikrekre? BÖBE azóta is a pályán van, és ma már nemcsak énekesnő, de ízig-vérig zenei alkotó. Maga szerzi a dallamokat és jegyzi a szövegeket, a szakma pedig fiatal kora ellenére, már most nagyon hisz benne.

Gyerekként lett híres, a mai napig a pályán van

2012-ben lettél országosan ismert, amikor az ikertestvéreddel, Szécsi Sacival a The Voice című tehetségkutató versenyzőiként kerültetek a TV2 képernyőjére. Hogyan tudtál a pályán maradni szinte gyermekként 9 évig? Kevesen képesek erre.

A The Voice egy szuper lehetőség volt arra, hogy beleláthassak/beleláthassunk a szakma működésébe. Ez fiatalon hasznos volt, hiszen rengeteg olyat tanultunk a műsornak köszönhetően, amit a későbbiekben kamatoztatni tudtunk. Azt gondolom, hogy az, hogy még mindig a pályán vagyok, a szerencsének és a szorgalmamnak is köszönhető. Szerencsés vagyok, mert sok szuper jó lehetőséget sodort elém az élet de azt gondolom, hogy ha nem lettem volna alázatos és szorgalmas, akkor nem tudtam volna ezekkel élni és a pályán maradni.

BÖBE

Fotó: Marta Buiko

2018-ban zeneipari menedzsmentet kezdtél tanulni. Saját karriered miatt vágtál bele ebbe a kalandba, vagy mert érdekel a zeneipari háttérmunka is?

Is-is. Elsősorban a saját karrierem miatt, de abszolút érdekel a zeneipari háttérmunka is. Mivel jelenleg teljesen DIY csinálom a szólóprojektemet ezért fontosnak tartottam, hogy ne csak a művészi oldallal legyek képben, hanem a zeneipar business részével is. Azt gondolom, hogy egy zenei projektnél elengedhetetlen a jól felépített marketing stratégia, és az ügyesen kitalált koncepció. Ezekről mind tanultam a képzésen, és az ott szerzett tudást azóta is igyekszem kamatoztatni.

Lapozz, az interjú folytatódik!

Oldalak