Sztárok

Szandi húszéves lánya megmutatta fantasztikus testét - Fotók

A sztárcsemete sorra aratja a babérokat az Instagramon.

Büszke rá az anyukája

A 43 esztendős énekesnő, Szandi büszke lehet lányára, a húszéves Blankára (a sztárcsemetéről pár hónappal ezelőtt már született egy írásunk): a fiatal szépség az évek során hihetetlenül dögös nővé cseperedett, sőt az Instagramon már komoly követőtáborral rendelkező influenszerként aratja a zajos sikereket. Mivel a gyönyörű Blanka elsőszülött gyermek, ezért híres szülei természetesen rajongásig imádják, sőt - ezt talán kevesen tudják - a még mindig csupán húszesztendős lány akár édesanyja nyomdokaiba is léphetne, hiszen egészen kivételes énekhanggal rendelkezik.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.