Szabó Zsófi kettős életet él - Képtelen választani a műsorvezető

Szabó Zsófi sohasem titkolta, hogy több arca is van. Hol szexi díva, akiért odavannak a férfiak, hol pedig sminkeletlen, egyszerű kislány, aki imádott lovai körül tevékenykedik.

Folyamatosan ingázik

Szabó Zsófi az elmúlt időszakban két város, Budapest és Nyíregyháza között ingázva töltötte az idejét, amíg nem lett napi tévés elfoglaltsága. Mostanában öt napot tölt a fővárosban, ahová vőlegénye - hatalmas áldozatot hozva érte - követte, és ahol jelenleg egy albérletben élnek. A fiatal pár egy főváros környéki házikóról álmodozik, ahová imádott lovaikat is felhozhatnák vidékről.

„Ha dönteni kellene, hogy Budapesten vagy Nyíregyházán szeretnénk élni, én biztos a fővárost választanám, hisz ide köt a munkám. Most, hogy a saját ruhamárkám lett az első közös vállalkozásunk Zsoltival, sokat vagyunk Pesten. Zsolti sem ragaszkodik Nyíregyházához, de egyelőre ott található a családi vállalkozásuk, a lovaik. Ha az állatok felkerülhetnének a főváros közelébe, az mindent megváltoztatna, és nagyon jó lenne. Ez lehetne a jövőnk, kis családi ház, aminek az udvarán állna egy istálló és egy minilovarda, kb. 6-10 lóval” – tervezget Zsófi, aki a hétvégéket tölti vidéken.

Mit csinált Zsófi a hétvégén a vidéki stílusban a következő oldalol elolvashatod.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!