Sztárok

Szintet lépett a magyar celebpár kapcsolata: a két szerelmes óriási örömhírt jelentett be első közös interjújukban

Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata hónapokkal ezelőtt felborzolta a kedélyeket idehaza, mára azonban már köztudott és elfogadott tény, hogy a profi táncosnő és az üzletember egy párt alkotnak, sőt mi több, már együtt is élnek!

Boldogabbak együtt, mint valaha

Mindenki meglepődött, mikor idén év elején kiderült, hogy Meggyes Dávid a Dancing with the Stars profi táncosnője, Stana Alexandra miatt hagyta el a feleségét, Horváth Grétát – Alexandra ekkor már nem volt együtt a szintén táncos Köcse Györggyel, akivel öt hónap után ért véget a házasságuk. Azóta Stana és Meggyes már jó pár szintet megugrottak kapcsolatukat illetően: felvállalják egymást, és már közös képet is posztoltak a közösségi média oldalaira. Most végre megtört a jég, és a páros közös interjút adott a HOT! Magazinnak, melyben elárulták, hogy már össze is költöztek, illetve azt is, hogyan indult kapcsolatuk. Dávidról például kiderült, hogy számára Alexandra szerelem volt első látásra, ezért minden követ megmozgatott, hogy együtt lehessenek. A táncosnő azonban ennél óvatosabb volt: félt, hogy kapcsolatukkal ártani fognak másoknak, illetve saját szívét is óvni akarta egy újabb csalódástól, ezért az elején próbálta Dávidot eltolni magától, ő azonban kitartó volt. „Kitartóan küzdött, udvarolt, pedig első benyomásra úgy tűnt, hogy racionális típus. A mai napig figyelmes: virágot hoz, az érintés a szeretetnyelve, puszikat ad, fogja a kezem” – vallotta be Szandi, Dávid pedig elárulta, mit érez jelenleg párja iránt.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jean Harlowból sugárzott a szexualitás, korának egyik legnagyobb ikonja volt, akit nők ezrei utánoztak – halála előtti napokban azonban a színésznőn egy furcsa, egészen kiábrándító tünetet...
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.