Sophie Marceau nem vágyik a hollywoodi sikerre

A napokban mutatták be Sophie Marceau legújabb filmjét, a Boldogság sosem jár egyedül című vígjátékot. A színésznő még mindig hihetetlenül jól néz ki, pedig már bőven túl van a 45-ön.

„Csinos vagyok, de nem veszélyesen szívdöglesztő. Keményen dolgozom, de korán lefekszem minden nap, sokszor már a gyerekek előtt ágyban vagyok. Szörnyen egészségtelen dolgokat eszem, de rengeteget sportolok, mert egy kis súlyfeleslegtől is rosszul érzem magam. Már nem dohányzom, de a jó vörösbort szeretem. Végül is francia vagyok!”

A színésznő Franciaországban él és két gyermek boldog anyukája, kedvese pedig nem más, mint Christopher Lambert, akivel a Deauville-i ismeretlen című filmben találkoztak először. Sophie azt mondja, hiába a csillogás és a „sztárság”, nem szeretne Amerikába költözni.

„Odaát szörnyű nagy a nyomás, hogy az ember jól nézzen ki. A negyven fölötti nők számára ez egyenesen katasztrofális. Örülök, hogy valamennyi forgatókönyv vacak volt, amellyel megkerestek, így könnyű volt nemet mondanom. Hollywood közhelyet csinál mindenkiből, és egy életre beleszorítja a színészeket a skatulyákba. Nevetséges, hogy Meg Ryantől ötvenévesen is azt várnák el, hogy ugyanaz az édes kis szöszi legyen, aki húsz éve volt. Franciaországban szépen, méltósággal öregszenek a színésznők - vélekedik a negyvenöt éves Sophie Marceau, aki tizenhárom éves volt, amikor forgatta a Házibuli című filmet, melyet nálunk is óriási sikerrel vetítettek.”

Nézd meg legújabb filmjének magyar előzetesét!

Oldalak

Lifestyle
Egy újabb szomorú történet, amin az internetezők a könnyeiket hullajtják.
Sztárok
Az Oscar-, Golden Globe-, Emmy- és BAFTA-díjas Shirley MacLaine lassan a kilencvenedik életévéhez közelít, fiatalos lendülete azonban ma is a régi.
Fashion&Beauty
Ez az olaj egy igen sokoldalú összetevő. Az aromaterápiás és ételízesítő képességein túl a hajunkra nézve is rengeteg előnye van.