Sztárok

Sophia Loren ritkán látott unokája a világ egyik legszebb nője: a 17 éves Lucia örökölte anyja és nagyanyja minden báját

Lucia Sofia Ponti nem csupán azért az egyik legszerencsésebb tini a világon, mert olyan nagyszülőket tudhat magáénak, mint Sophia Loren és Carlo Ponto, hanem azért is, mert örökölte nagyanyja és anyja minden szépségét és báját.

Csodálatos gének

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, az olasz származású Oscar- és BAFTA-díjas színésznőnek, dívának és egykori szexszimbólumnak, a jelenleg 89 éves Sophia Lorennek két fia született a producer Carlo Pontitól, ifjabbik Carlo és Edoardo. Loren idősebbik gyermeke, Carlo a magyar hegedűművészt, Mészáros Andreát vette feleségül, míg Edoardo a gyönyörű amerikai színésznő, Sasha Alexander mellett kötött ki, aki két unokával is megajándékozta Sophiát. Egyikük Leonardo, aki 2010-ben jött a világra, a másik pedig a 17 éves Lucia Sofia, aki anyjához hasonlóan elragadó, természetes szőke szépséggé érett az évek alatt – galériánkban mutatjuk őt!

Sophia Loren a mai napig az egyik legkiemelkedőbb színésznőnek, illetve igazi szexszimbólumnak számít, aki fiatalkori szépségével minden férfit elkápráztatott, nem csoda tehát, hogy az emberek a lábai előtt hevertek.
Kattints a további képekért!

A 49 éves Sasha Alexander nem Edoardo Pontival való házassága, hanem sikeres színésznői karrierje miatt vált ismertté.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...