Sztárok

Sophia Loren bevallotta: a mai napig nagyon bánja, hogy ezt az egy dolgot nem tette meg élete során

Sophia Loren páratlan utat járt be, és rengeteg sikerre lehet büszke: az olasz film nagyasszonya elmondása szerint mindig is úgy próbált élni, hogy semmit ne kelljen megbánnia, egy dolgot azonban a mai napig nagyon sajnál.

Minden álma valóra vált

A világhírű színésznő, Sophia Loren Sofia Nápoly egyik szegénynegyedében, Villani Scicolone néven látta meg a napvilágot 1934. szeptember 20-án. Bár kislánykorában sokan csúfolták, tizenöt éves korára hosszú lábú, dúskeblű fiatal nő lett: egy szépségversenyen megváltotta vasútjegyét Róma, a siker és a csillogás felé, hamarosan pedig egész Olaszország és Hollywood is a lábai előtt hevert. Eleinte modellkedéssel kereste a kenyerét, majd 19 évesen megkapta első főszerepét Aida filmváltozatában, onnantól kezdve pedig nem volt megállás a siker felé vezető úton. Népszerűsége ma, 88 éves korában is töretlen, ráadásul a magánélete is szépen alakult, hiszen 50 évig élt szeretett férjével, akitől csak a halál választhatta el. Elmondása szerint egyetlen olyan dolog van csupán, ami a mai napig nagyon bántja…

Az olasz film nagyasszonya elképesztő sikereket ért el, magánélete azonban ehhez képest korántsem volt izgalmas: 1957-ben Stanley Kramer Büszkeség és szenvedély című filmjének forgatásán ismerkedett meg Cary Granttel, aki gálánsan felajánlotta, hogy segít neki az angol nyelv gyakorlásában. Munkakapcsolatuk végül szerelemmé mélyült, a színésznőt azonban kételyek gyötörték, valójában ugyanis a nála 24 évvel idősebb Carlo Pontit szerette, aki házas akkoriban házas volt.
Kattints a további képekért!

A két világhírű színésznő közötti konfliktus legendás.

Leadfotó: Facebook/ Sophia Loren

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Egy biztos: nem lehet szó nélkül elmenni a 30 éves Simone Rossi kidolgozott felsőteste mellett…
Lifestyle
A sütőpapír minden konyhában alapvető fontosságú eszköz, ráadásul sokféleképpen felhasználható. De mi történik akkor, ha nincs otthon belőle elegendő mennyiség? Cikkünkben mutatunk néhány...
Sztárok
Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsára most ismét rátalált a szerelem egy titokzatos férfi formájában, aki barátai elmondása szerint csak néhány hete toppant be a műsorvezető életébe.