Somló temetése után megijedt magától a szívbeteg Balázs Fecó – Ha most felépül, változtatni fog

Balázs Fecó csütörtökön reggel a Mokkában vendégeskedett, ahol szívbetegségéről és nagy fogyásáról mesélt a műsorvezetőknek. Tudd meg, hogy van a Kossuth-díjas művész!

Balázs Fecó egészsége sokat javult

A 65 éves Balázs Fecó rajongói az utóbbi időben sokat aggodalmaskodtak, hiszen egyre többször lehetett hallani a Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas zenész-énekes súlyosbodó szívbetegségéről, ami miatt egy beavatkozásra volt szüksége a közelmúltban. A sztár azonban csütörtökön reggel a TV2 Mokka című műsorán keresztül nyugtatott meg mindenkit, már sokkal jobban van, hamarosan pedig talán újra színpadra is állhat.

"Színpad nélkül meghalok" -mondta, majd folytatta. "Az életmódomon először változtattam 1995-ben, amikor egy infarktust kaptam, közvetlen rá egy évre megszületett a családom, ez a két dolog pedig merőben átalakította az életem fontossági sorrendjét" - mesélte, ezután pedig hozzátette, bár a kilencvenes években akár évi 460 koncertet is adott, most egészen biztos visszavesz majd a tempóból.

"Ennek nyilván következménye volt ez a szív dolog meg a bypass-műtét. Az elmúlt időszakban is 20-25 előadást csináltam, tehát a korosztályomhoz képest nagyon sokat" - tette hozzá.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: tv2.hu/mokka

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!