Sztárok

Gryllus Dorkával való házasságáról vallott Simon Kornél: „Rengeteg módon lehet félreérteni egymást”

„Senki sem születik kommunikációs szakértőnek és házas embernek sem” - mondta Simon Kornél, aki feleségével, Gryllus Dorkával szerepel a Szeretetkert NAP eseményén. Az egész napos rendezvényen dr. Piczkó Katalin pszichiáter meghívására ismert emberek és szakemberek mutatnak be működő, inspiráló párkapcsolati mintákat a közönség számára.

Nekik is voltak nehézségeik

„Egyáltalán nem magától értetődő, hogy jól tudunk egymással kommunikálni. Rengeteg módon lehet félreérteni egymást” - mondta Simon Kornél, aki nem tagadja, hogy több mint egy évtizedes kapcsolatuk alatt számtalan nehézségen mentek át Gryllus Dorkával. “Senki sem születik házas embernek vagy kommunikációs szakértőnek, ahogyan mindent az életben, ezt is tanulni és gyakorolni kell. Ha valaki szereti a párját és jól akarja működtetni a párkapcsolatát, akkor ebbe érdemes munkát és energiát fektetni” - tette hozzá a színész. Simon Kornél már járt dr. Piczkó Katalin egyik előadásán, szeptember 16-án, a Szeretetkert Nap eseményén pedig a pszichiáterrel arról beszélgetnek majd, hogy miként lehet a párkapcsolatot “égboltként” és nem kalitkaként megélni. Dorkáról és Kornélról valóban elmondható, hogy nemcsak párjai, hanem alkotótársai is a másiknak.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....