Sztárok

Soha nem látott fotók kerültek elő a kegyetlenül meggyilkolt Sharon Tate-ről

Halála előtt öt évvel készültek azok a bikinis képek, amik egy garázs mélyéről kerültek elő a lenyűgöző szépségű színésznőről. Sharon Tate 26 éves korában, nyolc és fél hónapos terhesen lett brutális gyilkosság áldozata.

Gondtalan fiatalság

Több, eddig soha nem látott fotó került elő Sharon Tate színésznőről, aki a hatvanas évek legígéretesebb fiatal tehetségei közé tartozott. A képeket még 1964-ben, éppen azelőtt készítette róla a szobatársa férje, Donald Hagen a Manhattan Beach-i házuk kertjében, hogy befutott volna Hollywoodban a szépséges sztár – írja a Daily Mail. Az akkor 21 éves Tate napozás közben, bikiniben pózol a kamera előtt.

A fotókat Ashley Miller Cabrejas, a képeket lövő Hagen mostohalánya találta meg több mint öt évtizeddel később, amikor fotós felszerelések után kutakodott a garázsukban. A nő elárulta, hogy mostoha apja minden ünnepi vacsoránál felhozta, hogy anno a szintén színészi babérokra törő korábbi feleségével együtt barátok voltak Sharon Tate-tel, de ő fiatalon nem szentelt túl nagy figyelmet ezeknek a sztoriknak. Most már bánja, hogy nem kérdezett többet apja életének ezen időszakáról. Annyit azonban tudott, hogy Hagen abban a házban is meglátogatta a színésznőt, melyben később brutálisan meggyilkolták. Donald 2017-ben hunyt el, és minden vagyonát, így az otthonát – ahonnan előkerültek a ritka fotók – is Ashley-re hagyta.

Sharon Tate öt évvel később első gyermekét várta lengyel származású filmrendező férjével, Roman Polanskival, amikor nyolc és fél hónapos terhesen négy másik személlyel együtt különösen brutális módon meggyilkolták a Manson-szekta tagjai az otthonában. A színésznő ekkor mindössze 26 éves volt. Az esetről részletesen beszámoltunk egy korábbi cikkünkben.

Íme, az évtizedekig egy garázsban porosodó fotók:

Bara Margit az 1950-60-as évek egyik legnagyobb magyar filmcsillaga volt, ám pályája csúcsán egy durva, alaptalan szóbeszéd végleg tönkretette.

Leadfotó: Bettmann / Contributor

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle