A Sharon Tate-ügy - Így történt Amerika legmegrázóbb gyilkossága

50 évvel ezelőtt saját otthonában ölték meg Amerika egyik legígéretesebb fiatal színésznőjét, aki akkor már nyolc hónapos terhes volt.

Hollywood szexis, szőke reménysége

Sharon Marie Tate amerikai modell és színésznő a 60-as évek leggyönyörűbb fiatal tehetségei közé tartozott. Már hat hónapos korában szépségversenyt nyert, de később is több alkalommal megmérette magát. Sokat költözött családjával, mivel édesapja, Paul Tate az Egyesült Államok hadseregének tisztje volt. A szülők nem nézték jó szemmel, hogy a szórakoztatóipar felfedezte magának a lányukat, de végül mégis megengedték, hogy fürdőruhás fotója szerepljen a Stars and Stripes című katonai folyóirat címlapján.

A kép megjelenése után indult be karrierje, filmforgatásokra járt statisztaként, majd 1962-ben a szárnya alá vette őt Harold Gefsky sztárügynök, így hamarosan berobbant a neve Los Angeles-ben.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.