Mi történt vele? Döbbenetes látványt nyújt a 80-as évek szexszimbóluma, egyszerűen rá sem ismerni – fotók

Shannon Tweed egykor férfiak milliót bolondította magába: a modell messzi földön híres volt a szépségéről, ráadásul a legmenőbb rocksztárfeleségek táborához tartozott. Ma már azonban mindez a múlté…

Igéző szépség volt

A történelem már számos példával bebizonyította, hogy a hírességek többsége egyszerűen képtelen megbirkózni az idő múlásával, valamint azzal a tudattal, hogy egy bizonyos kor felett a világ legtermészetesebb dolga, hogy ráncok jelennek meg az arcon. Ezek a sztárok foggal-körömmel és csillagászati összegeket sem sajnálva küzdenek azért, hogy megőrizzék a fiatalos megjelenésüket, sajnos azonban sokan képesek átesni a ló túloldalára, és nemcsak az öltözködésükön, hanem a vonásaikon is változtatnak – ám ezek a beavatkozások a legtöbb esetben inkább rontanak, mintsem javítanak rajtuk. Pontosan ez történt a 80-as évek egyik legszexibb modelljével, Shannon Tweeddel is, aki egy napon úgy döntött, kés alá fekszik – onnantól kezdve pedig nem tudott magának megálljt parancsolni, ha plasztikáról volt szó. A 65 éves modell arca teljesen megváltozott, a legszomorúbb pedig, hogy ma már semmi sem emlékeztet arra a bájos nőre, aki egykor volt. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest ma a KISS basszusgitárosának felesége:

Shannon Tweed igazi klasszikus szépségnek számított: szőke haj, ragyogó mosoly, lélegzetelállító alak – nem is csoda, hogy a nők példaképként tekintettek rá, a férfiak pedig a kegyeiért versengtek. A modellre a filmipar is felfigyelt: a nyolcvanas években többször feltűnt a mozivásznon, jellemzően csábító és buja karaktert alakított, emellett pedig több mint egy évig élt Hugh Hefner barátnőjeként a Playboy-villában.
Kattints a további képekért!

Renée Zellwegert különleges adottságokkal áldotta meg a sors, ám a plasztikai műtéteket illetően nem tudott magának időben megálljt parancsolni. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az 52 éves színésznő a szépészeti beavatkozások legrosszabb mintapéldája.

Leadfotó: IMDB

Oldalak