Ritka pillanat: Shakira friss képet tett közzé a gyerekeiről – Szinte soha nem mutatja meg őket

A kortalan kolumbiai énekesnő két kisfiú boldog anyukája. Nem gyakran mutogatja a gyerekeit, de nagy szerencsénkre most kivételt tett, és megmutatta a srácait, akik minden bizonnyal megnyerték a genetikai lottót.

Friss fotón Shakira ritkán látott gyerekei

A világ egyik leghíresebb kolumbiai énekes-dalszerzője ikonikus hangjával és csípőmozgásával a kétezres évek óta a popzene egyik meghatározó alakja. Shakira ma már nemcsak előadóként sikeres, zenészként és producerként is jelentősek munkái, és habár nemrégiben azzal került be a hírekbe, hogy adócsalás miatt akár börtönbe is kerülhet, a mai napig táncol és koreografál, valamint lelkes filantróp, aki időről időre nagyvonalúan adakozik és kampányol Latin-Amerika megsegítése érdekében.

A karrierje mellett a családi élete is rendkívül sikeresen alakult, hiszen immár egy évtizede él boldog párkapcsolatban és ez idő alatt két gyönyörű kisfia is született. 2011 óta a négyszeres BL-győztes spanyol labdarúgó, Gerard Piqué élettársa. A focista pontosan tíz évvel fiatalabb a popkirálynőnél, akivel először a Waka Waka című dalához készült videoklip forgatásán találkoztak, napjainkban pedig már két kisfiú, a nyolcéves Milan és a hatéves Sasha büszke szülei. A srácok, akiket nem gyakran mutogatnak nyilvánosan a közösségi oldalaikon, minden bizonnyal a genetikai lottó legszerencsésebb nyertesei, szüleiktől a legjobb géneket örökölték.

Az énekesnő a minap azonban kivételt tett: friss fotón mutatta meg a fiait.

Lapozd fel a galériánkat, mutatjuk!

Shakira és Gerard Piqué 2013-ban váltak szülővé: első kisfiuk, Milan igazi hajasbaba volt, édesapja kiköpött mása.
Kattints a további képekért!

David és Victoria Beckham gyönyörű családot tudhat a magáénak: legidősebb fiuk, a 22 éves Brooklyn már az esküvőjére készül jegyesével, Nicolával; középső gyermekük, a 18 éves Romeo nemzetközi márkáknak modellkedik; a 16 éves Cruz előadói babérokra tör, a család legkisebb tagja, a 10 éves Harper pedig egyre szebb hölgyé cseperedik.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak