Sztárok

Börtönbe kerülhet a megcsalt Shakira: elképesztő dologgal vádolják az énekesnőt, ő azonban mindent tagad

Több évre is a rácsok mögé csukhatják a kolumbiai popsztárt, aki nemrégiben azzal került a címlapokra, hogy 10 év együttélés után párja, Gerard Piqué megcsalta őt.

2022 egyelőre nem az ő éve

Még az ág is húzza a szexi Shakirát – az énekesnő magánélete jelenleg is romokban hever, miután kiderült, hogy 10 év kapcsolat és két gyermek ellenére világhírű focista párja, Gerard Piqué megcsalta őt egy 22 éves szőke bombázóval. Állítólag maga Shakira leplezte le hűtlen szerelmét, ugyanis az előadó magándetektíveket fogadott fel erre a célra, aminek meg is lett az eredménye: a sportoló lebukott, így a sztárpár útjai különváltak. A zenész a hírek szerint már egy másik hírességgel vigasztalódik, aki nem más, mint a 41 éves sármos amerikai színész, Chris Evans, akit a legtöbben csak Amerika Kapitányként ismernek. Nos, azt egyelőre nem tudni, hogy igazak-e a románcról szóló pletykák, annyi azonban bizonyos, hogy 2022 egyelőre nem Shakira éve. Ahogyan a HOT! Magazin is írja, a popsztár magánélete romokban hever, hiszen nem csupán kapcsolata ért véget, de a hírek szerint az is lehet, hogy több évre is börtönbe kerül majd kétes ügyei miatt…

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.