Sztárok

Hamarosan börtönbe kerülhet Shakira?

Spanyolországban adócsalással vádolják a világhírű énekesnőt, hamarosan bíróság elé kell állnia.

Nem lehet elkerülni a tárgyalást

Még az ág is húzza a kolumbiai származású énekesnőt, a világhírű Shakirát: nem elég, hogy a közelmúltban véget ért hosszú és legendás kapcsolata a neves spanyol labdarúgóval, Gerard Piqué-vel, az is lehet, hogy hamarosan börtönbe kell vonulnia a 45 esztendős zenei előadónak. Shakirát ugyanis Spanyolországban azzal vádolják, hogy 2012 és 2014 között egyáltalán nem fizetett adót. Az énekesnő határozottan cáfol: azt állítja, a kérdéses időszakban nem is élt Spanyolországban, hiszen csupán 2015-ben költözött oda. Shakira a hírek szerint a vádalkut is elutasította.

A híresség roppant nehéz helyzetbe lavírozta magát, hamarosan bíróság elé állíthatják, és ha bűnösnek találják, akár nyolc év börtönbüntetés is várhat rá - számolt be róla a The Sun. A lap információi szerint nem lehet elkerülni a tárgyalást, annak jelenleg már csak az időpontja kérdéses.

Shakirát hat különálló, összesen 14,5 millió dolláros adócsalással vádolják, a spanyol ügyészek pedig előreláthatóan a legsúlyosabb büntetés - 8 év börtönbüntetés és 23 millió eurós pénzbírság - kiszabása mellett kardoskodnak majd.

Shakira továbbra is hisz az ártatlanságában, ugyanakkor sajtósa útján közölte: a törvény képviselőire bízza az ügy elrendezését. Úgy hírlik, a világsztár már vissza is fizette azt a 14,5 millió eurós összeget, amit a vád szerint nem adózott le a 2010-es évek első felében.

Fotó: 123rf

Még saját rajongói sem ismerik fel a barbadosi származású énekesnőt a legfrissebb fotókon, melyeken egy igen bevállalós ruhában kapták lencsevégre az előadót.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.