Elárulta a világsztár: hétévesen rúgott be először, tiniként ájultra itta magát és megerőszakolták

A 49 éves amerikai színésznő, Selma Blair nemrégiben önéletrajzi könyvvel rukkolt elő, s most néhány részletet is megosztott a botrányosnak ígérkező memoárkötetből.

Memoárkötetében elevenítette fel ifjúkori traumáit

A 49 éves amerikai színésznőt, Selma Blairt számos hollywoodi filmsikerben láthattuk az elmúlt évtizedekben: egyaránt felbukkant a Pokolfajzatban, a Doktor Szösziben és a Sikoly második részében is. Blair nemrégiben megjelentette önéletrajzi könyvét, mely a Mean Baby címet kapta és meglehetősen sötét képet fest a híresség gyermek- és kamaszéveiről. Miként a People írja, a műben Blair említést tesz arról, hogy már igencsak korán az alkohol rabjává vált - először hétévesen rúgott be -, de nem hallgatja el azokat az abúzusokat sem, melyeket elszenvedett az elmúlt 49 esztendőben.

"Az első alkalom, mikor berúgtam, húsvétkor volt. Kicsi kortyokkal kezdtem. Aznap este nagyon részeg voltam, végül a húgom ágyába feküdtem be, reggel azt se tudtam, hogyan jutottam ide" - idézte fel a keserű múltat a színésznő, akiből a későbbiek folyamán masszív alkoholista lett. Tizenéves korában kapott rá igazán az italra, mikor pedig betöltötte huszadik életévét, teljesen elhatalmasodott rajta a szenvedélybetegség. Egy egyetemi összejövetel során egy vagy több ember több ízben is megerőszakolta a majdani világsztárt, aki nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott, s magatehetetlenül szenvedte végig az abúzust.

"Nem tudom, hogy mindketten megerőszakoltak-e. Az egyikük biztosan. Csak vártam, hogy vége legyen. Túl részeg voltam ahhoz, hogy azt mondjam, hé, állj! Bárcsak azt mondhatnám, beképzeltem az egészet, de sajnos nem így volt" - mesélte a népszerű színésznő, aki végül terapeuta segítségével dolgozta fel megrázó élményeit, ám az is komoly segítséget jelentett a számára, hogy egyáltalán papírra vethette a történteket.

Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images

Noha Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekei kivételes életet élnek, a házaspár igyekszik átlagosan nevelni őket – éppen ezért vannak dolgok, amik kifejezetten tilosak Györgynek, Saroltának és Lajosnak.

Leadfotó: Dia Dipasupil / Getty Images

Oldalak