Tischler Petrának a Nobuban indult szakmai pályafutása, aztán megfordult Angliában és az Egyesült Államokban is, majd itthon a Costes Downtown sous chefjeként csapatával megszerezték Magyarország 5. Michelin csillagát. Ezt követően a Budaörsi Halpiacon operatív vezetőként erősítette a teamet. Ma privát séfként építi vállalkozását. A fenntartható, pazarlásmentes életmód, és a bio alapanyagok használata elsődleges szempont számára a munkája során.
4/5
Fotó: Instagram
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Tischler Petrának a Nobuban indult szakmai pályafutása, aztán megfordult Angliában és az Egyesült Államokban is, majd itthon a Costes Downtown sous chefjeként csapatával megszerezték Magyarország 5. Michelin csillagát. Ezt követően a Budaörsi Halpiacon operatív vezetőként erősítette a teamet. Ma privát séfként építi vállalkozását. A fenntartható, pazarlásmentes életmód, és a bio alapanyagok használata elsődleges szempont számára a munkája során.