Sebestyén Balázs így viseli a szakítást, ennyire még sosem nyílt meg

Sebestyén Balázs egy nagyon érzelmes levelet írt, amiben egy szomorú idézet is van.

Látszik, hogy őt is megviseli a dolog

Rengeteg ember indítja a napot a Balázsék című reggeli műsorral, ami az éles témák és a humor miatt néha tényleg olyan löketet tud adni, mint egy kávé. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, és Vadon Jani hármasát imádta a többség, így nem csoda, hogy sokakat sokkolt a hír, hogy utóbbi távozik a műsorból.

Vadon Jani úgy érzi, ennyi év rádiózás után más irányba kell elindulnia. A legfontosabb, hogy a műsorvezető kapcsolata se Sebestyén Balázzsal, sem Rákóczi Ferivel nem romlott meg. Igazából olyan régóta dolgoznak együtt, hogy erre senki nem is gondolt volna.

A bejelentés sokkolta a hallgatókat és a kollégáit is, akik közül sokan nem számítottak erre a fordulatra, de Sebestyén Balázsék barátként azért már tudták, hogy mi fog következni.

Most jött az érzelmes búcsú, és Sebestyén Balázsnak is el kellett köszönnie az egyik legjobb barátjától kollégaként. A galériánkból megtudhatjátok, hogyan nyílt meg az idézőjelbe téve „szakítás” után.

„Azt szeretném, hogy az elkövetkező időszakban az életemben olyan dolgokkal foglalkozzak, amik nem a pénzről, nem az ismertségről szólnak, hanem arról, hogy feltöltsem magam olyan élményekkel, impulzusokkal a családommal, barátaimmal együtt, amik nagyon sokat jelentenek a számomra, és eddig nem volt rájuk elég időm, energiám” – írta anno Vadon Jani a távozásának okairól.
Kattints a további képekért!

A Médiatanács szerint Vadon Jani, Sebestyén Balázs, és Rákóczi Feri hármasa elég merészen hozták elő ezt a témát.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.
Lifestyle
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.
Lifestyle
Hogyan mondd ki a macskádnak, hogy „szeretlek” az ő nyelvén? Nyugi, nem kell túletetned jutalomfalatokkal.