Sztárok

Nem találnád ki, kire hasonlít megszólalásig Vilmos herceg kislánya, Sarolta

A kis Sarolta hercegnő a megtévesztésig hasonlít egyik rokonára.

Egy emberként kiáltottak fel

A néhai Diana hercegné még mindig hatalmas népszerűségnek örvend a királyi család tisztelői körében. Nem véletlen hát, hogy sokan még mindig figyelemmel kísérik a hercegné rokonságának tevékenységét. Például unokahúgáét, Lady Kitty Spencerét, aki december utolsó napjaiban leírhatatatlanul cuki gyerekkori fotót posztolt magáról. A képen Diana unokahúga mindössze néhány esztendős lehet, épp egy születésnapi ünnepség kellős közepén kapták lencsevégre, ahogy kissé szégyellősen, lesütött szemekkel hajol az asztal fölé. A közvélemény azonban szinte felrobbant a kép láttán, és a rajongók egy emberként kiáltottak fel: a msot 29 éves Kitty Spencer szakasztott úgy néz ki a régi fotón, mint Sarolta hercegnő!

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. A kifutón...
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.