Rogán Cecília és Sarka Kata gyönyörűek voltak az Inspiráló Nők Estjén

A két csinos üzletasszony ezúttal sem okozott csalódást.

Inspiráló Nők 2020

Március 5-én, csütörtökön zajlott a Femcafe.hu - Az Inspiráló Nők Estje a Várkert Bazárban. A harmadik alkalommal megrendezett gálán idén is díjaztuk az év leginspirálóbb nőit, azokat a tehetségeket és kiemelkedő példaképeket, akik munkásságukkal és teljesítményükkel motiváló erőként hatnak a társadalomra és eredményeikkel kitűnnek a maguk területén. A győzteseket - akiknek névsorát ide kattintva megnézheted - ez alkalommal is hét kategóriában részesítettük elismerésben az este folyamán.

A nagyszabású esemény vörös szőnyegén természetesen a hazai hírességek is felvonultak, és szokás szerint nem okoztak csalódást. Mesés ruhákban jelentek meg, és bár egytől-egyig kitettek magukért, akadtak, akik egy kicsit még így is jobban ellopták a show-t.

Rogán Cecília és Sarka Kata a vörös szőnyegen

Az Inspiráló Nők Estjén Rogán Cecília és Sarka Kata - a Nakama&Partners társtulajdonos, ügyvezetői, akik az IN gála szervezői partnerei voltak - is megjelentek a Várkert Bazárban, belépőjük pedig ezúttal is ütősre sikerült. A gyönyörű üzletasszonyok nagyon különleges és elegáns ruhákat választottak a díjátadóra, a fotósok nem győzték megörökíteni őket a vörös szőnyegen. Ha öltözködésről van szó, ők ritkán tudnak hibázni, ezt most is bizonyították.

Rogán Cecília ruháját minden jelenlévő megcsodálta, bár ez nem meglepő, hiszen tényleg mesésen festett. Ez a szín telitalálat volt, a sötétzöld remekül passzolt az üzletasszony világos hajához és kihangsúlyozta zöld szemét. Nekünk különösen az estélyi felsőrészének megoldása tetszett, a különleges, virágos betét csak még nőiesebbé és szebbé varázsolta az összképet.

Sarka Kata egy visszafogottan elegáns Sármán Nóra ruhában érkezett. A fantasztikus kreáció kiemelte az üzletasszony bájos vonásait, nagyon jól állt neki ez a világos árnyalat. Egy ilyen szép estélyit tudni kell viselni, Katának pedig láthatóan ez tökéletesen sikerült. A csodás darabhoz adott némi pikantériát a szoknya sliccelése, ami ízléses és vonzó összhatást eredményezett.

Cecília és Kata természetesen együtt is odaálltak a vörös szőnyegre, így, egymás mellett pedig rendkívül jól mutattak. Szuperül eltalálták a kontrasztos megjelenést: míg Cilinek a szőke hajához remek döntés volt a sötét árnyalat, Kata egzotikus vonásaihoz a világos volt a legjobb választás.

Az év leginspirálóbb hazai díjátadó gáláján ezúttal is példaértékű személyiségek sorakoztak.

Leadfotó: Femcafe/Kunos Attila

Oldalak