Teltházas bulin, sztárokkal ünnepelte a Femcafe az Inspiráló Nők Gála díjazottjait

A Femcafe.hu már harmadik alkalommal kereste azokat az inspiráló nőket, akik személyiségükkel, munkájukkal, hozzáállásukkal példát mutatnak mások számára. Olvasóink online adhatták le szavazataikat a számukra leginspirálóbb hölgyekre, a nyerteseket pedig egy színvonalas gálaesten díjaztuk a Várkert bazárban. Az estét neves előadók és izgalmas műsor színesítette, a rendezvény házigazdái pedig Ördög Nóra és Kasza Tibor voltak.

Az Inspiráló Nők estje

Nagyszabású gálaesttel ünnepelte az inspiráló nőket a Femcafe.hu. A színvonalas esemény fő attrakciója természetesen a díjátadó gála volt, ahol kiderült, hogy olvasóink szavazatai alapján kik lettek az idei év leginspirálóbb női személyiségei. A hét kategória 3-3 jelöltjét neves jelölőbizottság - Kovács Ágnes olimpia bajnok, Zsédenyi Adrienn énekesnő, Nánási Pál fotós és Sajószegi Veronika, a Femcafe.hu főszerkesztője - állította össze. A szavazók Femcafe.hu hasábjain megjelenő mélyinterjúkból és a lap közösségi média felületeiről is informálódhattak a jelöltekről, akikre közel egy hónapon át adhatták le szavazataikat. A kategóriák győzteseiről részletesen itt olvashatsz!

A gálaműsor során nem csak a díjazottak léphettek színpadra, az est színvonalát ugyanis olyan különleges műsorszámok emelték, mint Wolf Kati bámulatos előadása, Balázs Fecó és Janicsák Veca dinamikus duettje, a három gyönyörű díva, Dér Heni, Tolvai Reni és Király Linda feledhetetlen fellépése, valamint a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató tavalyi nyertesének, a TanBorEn Triónak produkciója.

A sztárok is kitettek magukért

Az Inspiráló Nők kezdeményezést és a gálát számos hazai sztár is fontosnak tartja, így többek között Rogán Cecília, Sarka Kata, Hódi Pamela, Wolf Kati, Király Linda, Nyári Edit és Nyári Alíz is örömmel vettek részt a rendezvényen. Nézd meg galériánkban, milyen csodásan festettek a hírességek!

A nagyszabású est házigazdái ezúttal is Ördög Nóra és Kasza Tibor voltak. Nóri, aki maga is sokakat inspirál nap mint nap, természetes bájával varázsolta el a közönséget, míg Tibi a tőle megszokott lehengerlő stílusával tette feledhetetlenné a gálát.

A díjátadót követően emelkedett hangulatban folytatódott az este; a vendégek éjszakába nyúlóan buliztak és ünnepelték a leginspirálóbb hölgyeket, a jókedvről pedig Rakonczai Imre gondoskodott.

Ha lemaradtál az eseményről, nézd újra a gálaműsort a SuperTV2-n március 15-én 11 órától.

Köszönet!

Büszkék vagyunk rá, hogy az Inspiráló Nők Estje kapcsán olyan partnerekkel dolgozhatunk együtt, akik hasonló filozófiát vallva támogatják a példaértékű teljesítményeket a sport, a művészet vagy éppen a társadalmi felelősségvállalás terén.

Az esemény fő támogatója: Szerencsejáték Zrt.

Az esemény médiatámogatói: TV2, ATV, ATV Spirit, Bors

Az esemény további partnerei pedig a Nakama&Partners valamint a FitBalance, a Kamocsay Ákos Prémium Borok, a KARE és a The Roseland Company voltak.

Fotók: Femcafe.hu/Kunos Attila, Gazdag Éva

Oldalak

Szólj hozzá Te is!