Sarka Kata vörösre váltana - a Miss World Hungary válogatóján jártunk

Vajon ki lesz a legszebb?

Miss World Hungary 2018

Idén már ötödik alkalommal gyűlnek össze rendszeresen csodaszép bikinis lányok Budapesten, hogy kiderüljön, melyikük helyezheti majd fejére a szépségkirálynőnek járó koronát, avagy ki lesz a 2018-as Magyarország Szépe. Ezen a csodaszép májusi napon ellátogattunk a verseny válogatójára, ahol a tavalyi győztes Koroknyai Virággal, Sarka Katával és Rogán Cecíliával is beszélgettünk.

- Anniyra különböző típusú lányok jönnek, hogy nem azt látom, hogy próbálnának Edinára vagy Virágra hasonlítani, inkább mindenki hozza a saját egyéniségét. Azt látom, hogy most nem olyan bátrak a lányok, mint az eddigi években, félősek, remegősek, kicsit több önbizalom kellene - osztotta meg tapasztalatát Kata az első pár lányt látva. A verseny igazgatója nagyon sajnálja, hogy csak barna és szőke hajú lányok jelentkeztek. Rogán Cecília azonban ezt egyltalán nem bánja, neki ugyanis kevésbé tetszenek a vörös vagy a fekete hajú lányok. Kata nincs ezzel így.

- Én szeretem a vörös hajú lányokat, én magam is kacérkodom a vörös haj gondolatával, de amit nagyon hiányolok, a rövid hajú lányok. Hol vagytok? Bár most van egy-két vállig érő hajú lány, de a világtrend arra megy, hogy nagyon rövid hajjal is jelentkeznek világversenyekre - tudtuk meg Katától. Természetesen Koroknyai Virággal is beszélgettünk, de azért lapozni kell!

Lapozz, hogy a videót is lásd!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!