Sarka Kata keményen visszaszólt az őt támadó Nótár Ilonának – Nyílt levelet írt hozzá

Sarka Kata és a kulturális antropológus, Nótár Ilona múlt héten együtt vendégeskedtek a Mokkában, ahol arról szólt volna a beszélgetés, hogyan változik az ideális testkép egyes országokban és itthon. A modell és az antropológus azonban nagyon nem voltak egy hullámhosszon, vitájuk most az interneten keresztül is folytatódik.

„A Katának van ideje arra, hogy hat órát kondizzon”

A Mokka egyik múlt heti adásának témája az ideális testkép, és annak országonkénti változása volt, a meghívott vendégek között pedig helyet foglalhatott Hajdú Péter modellként tevékenykedő felesége, Sarka Kata, az edző Katus Attila és a kulturális antropológus, Nótár Ilona. Utóbbinak nagyon markáns véleménye van arról, milyen embereket kellene a médiában példaként bemutatni gyermekeink számára, és úgy érzi, a Sarka Kata-féle hírességek imádata egy nagyon rossz irány.

„A modern világunkban azok az emberek, akik meghatározzák azt, hogy milyen az ideális nő, mennyire nagy szerepe van a médiának és nektek. Azoknak az embereknek, akiket például állítunk magunk elé. Azt gondolom, hogy nem jó irányba megyünk egyáltalán, hiszen olyan embereket idealizálunk, vagy favorizálunk, amit az átlagember nem tud, nem lehetséges elérni. Ezt lássuk be” – magyarázta a műsorban Nótár Ilona, míg a műsorvezető, Pachmann Péter félbe nem szakította.

„De lehet, hogy a Kata jól érzi magát a bőrében, úgy hogy ő folyamatosan fogyókúrázik” – mondta Pachmann.

„Ez nagyszerű a Katának van ideje arra, hogy hat órát kondizzon, meg van saját shake-je” – vágta rá Ilona.

Sarka Kata ezen természetesen felkapta a vizet, és elmagyarázta, hogy mindenkinek arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen. Véleménye szerint nem kell elmenni hat órát kondizni, otthon is lehet edzeni, akár súlyzók nélkül saját testsúllyal.

Lapozz és tudd meg, hová fajult a vita a műsor óta Kata és Ilona között!

Videó: tv2.hu/mokka

Oldalak

  • 1
  • 2