Sztárok

Sarah Jessica Parker megállította az öregedést: 59 évesen is úgy néz ki, mint egy tini

Sarah Jessica Parker az élő bizonyíték arra, hogy egy nő a hatodik X felé közeledve is nézhet ki éppoly lehengerlőn, mint fiatalabb korában.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Nem fog rajta az idő

Sarah Jessica Parker ellenállhatatlan kisugárzása és sikkes megjelenése révén korunk egyik ikonikus alakjává vált. A közönség szívébe a Szex és New York című sorozatban lopta be magát, ahol több évadon át csodálhattuk Carrie Bradshaw-ként mesés cipő-, táska- és ruhagyűjteményét, valamint kifogástalan külsejét – a szerep különösen jól illett hozzá, mivel ő maga a való életben is nagyon divatosan, továbbá inspirálóan öltözködik. Nem meglepő, hogy az évek során rengeteg nagy presztízsű magazin választotta meg a legstílusosabb színésznőnek, ahogyan az sem, hogy több világmárka kérte fel együttműködésre. Eszméletlen külseje szinte semmit nem változott, mindezt pedig tökéletesen alátámasztják azok a fotók, amik épp a napokban készültek róla; galériánkban megmutatjuk!

Nem mondanánk meg Sarah Jessica Parkerről, hogy idén tavasszal már az 59. születésnapját ünnepelte: a színésznő simán letagadhatna jó pár évet, annyira jó formában van még mindig.
Kattints a további képekért!

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick lányai, Tabitha és Marion sokat nőttek az elmúlt évek alatt.

Leadfotó: James Devaney/GC Images

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...