Sztárok

Meghan nem fogta vissza magát: csúnyán kiosztotta Vilmost, a trónörökös szóhoz sem jutott

Mindez még pár évvel ezelőtt történt, amikor a hercegné botrányba keveredett azzal kapcsolatban, ahogyan állítólag alkalmazottaival bánt.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Vilmos nemcsak Harryért, de az alkalmazottakért is aggódott

Nem volt olyan régen, amikor robbant a bomba, miszerint Meghan Markle a királyi családban töltött ideje alatt állítólag szóval bántalmazta és zaklatta az alkalmazottait, legalábbis ezzel vádolták a hercegnét, aki a pletykák szerint kiabált a szolgálókkal, és félelemben is tartotta őket. A vádakat természetesen Meghan szóvivője, valamint maga a hercegné is tagadta, Vilmos azonban meglehetősen aggódni kezdett a palota személyzetéért, valamint Harryért is ez idő tájt. Nos, az egykori színésznő Robert Lacey író szerint csúnyán kiosztotta emiatt Vilmost - galériánkban olvashatod a részleteket!

Robert Lacey királyi szerző szerint Meghan Markle nem fogta vissza magát, amikor a famíliában eltöltött idő alatt a vele kapcsolatos aggodalmakkal szembesült.
Kattints a további képekért!

Harry és Meghan ellen szövetkezett az uralkodó és a trónörökös, ám a királyi szakértő szerint mindketten kudarcot vallottak, ami meglehetősen megviseli apát és fiát.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.
Sztárok
Sussex hercege még évekkel ezelőtt találta ki mostohaanyja becenevét, és azóta is így hivatkozik rá.
Sztárok
A Szerencsekerék háziasszonya valószínűleg most jó időre el fog tűnni a nyilvánosság elől. Sydney van den Boschnak erősnek kell lennie a rá váró műtét miatt.