Sztárok

Önfeledt tánca közben óriásit villantott Salma Hayek: lenge öltözete nem fedte az intim testrészeit - Videó

Az Alkonyattól pirkadatig sztárja semmit sem viselt a fehér színű köntös alatt.

Önfeledten perdült táncra

Salma Hayek 56 évesen is a világ egyik legszebb nőjének számít: megjelenése, viselete, öltözködési stílusa egyfajta iránytűként szolgál nem csupán kortársai, de a fiatalabb nemzedékek számára is. Az Alkonyattól pirkadatig színésznője sosem tartozott azon hírességek közé, akik rejtegetik a kíváncsi szemek elől formás idomaikat, az azonban, amire a világsztár most vetemedett, talán még a tősgyökeres rajongóit is hidegzuhanyként érte. Hayek nemrég egy szál fehér köntösben perdült szexi táncra (bizony, alatta semmit nem viselt), a forró pillanatokról pedig videófelvétel is készült. Nem hiszed? Lapozz, mutatjuk!

Hayek nemrég a Magic Mike harmadik részében mutathatta meg a közönségnek tánctudását, most azonban civilben ropta. Nem is húzzuk tovább az időt: a következő oldalon mutatjuk a videót!
Kattints a további képekért!

Az 56 éves színésznő elképesztő formában van, büszkén is posztolt magáról egy kicsit sem visszafogott fotót.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!
Sztárok
Ugyebár anno Majka és Nádai Anikó is egy ikonikus valóságshowban tűnt fel először a tévében. Ez most visszatér az RTL képernyőjére!