Salma Hayek 15 évet is letagadhat: brutálszexi, smink nélküli képet posztolt az 55 éves színésznő

Salma Hayek testére még a huszonévesek is irigykedhetnek: a színésznő 55 évesen is remek formában van, az pedig szinte biztos, hogy nemcsak férje, de férfiak millió csorgatják rá a nyálukat.

Nem fog rajta az idő vasfoga

A mexikói születésű színésznő, Salma Hayek rendszeresen elárasztja a közösségi médiát dögösebbnél dögösebb fotóival, rajongói pedig igencsak hálásak érte, hiszen a férfiaknak van min legeltetni a szemüket, a nőknek pedig rendre motivációt ad. Hayek ugyanis ékes bizonyítéka annak, hogy az idő múlása nem feltétlenül jelenti azt, hogy a nők nyugodtan elhagyhatják magukat, hiszen ő az a sztár, aki mindig bebizonyítja, hogy a kor előrehaladtával is remekül nézhet ki valaki. Nem véletlen tehát, hogy még mindig a világ egyik legjobb nőjének tartják őt, aki példaképként szolgál nők ezreinek – általa tudjuk, hogy nemcsak a nádszálvékony szupermodellekért rajonghatnak a férfiak, de az is bomba jól tud kinézni, ha valaki formás idomokkal van megáldva. Nos, Salma általában nem is szégyellősködik, gyakran megmutatja alig fedett testét – így tett most is, és szívesen reklámozta fotójával az egyik legnevesebb divatmárkát, méghozzá nem is akárhogy. Medencéből posztolta a szexi képet, smink nélkül!

Salma Hayek munkásságát sosem vitatta senki: a színésznő rendre nagyszerű alakításokat nyújt minden filmjében, így aztán nem csoda, hogy egy csillaggal is elismerték tehetségét a hollywoodi hírességek sétányán.
Kattints a további képekért!

Cambridge hercegnéje összevert arccal, monoklival és felrepedt szájjal látható az ijesztő fotón – de nem csak róla készült ilyen kép.

Leadfotó: 123rf

Oldalak