Az 55 éves Salma Hayek még mindig a világ egyik legjobb nője - lenyűgöző fotót posztolt

A mexikói születésű világsztár tegnap ünnepelte 55. születésnapját. A jeles nap alkalmából észbontó fotót mutatott magáról a közösségi oldalán. Hihetetlen, de az Alkonyattól pirkadatig és a Frida hősnője az elmúlt évtizedek alatt egy másodpercet sem öregedett.

Salma Hayeknek nem kell dacolnia az idő múlásával

Vannak világhírű színésznők, akik foggal-körömmel küzdenek az öregedés ellen. Bevetnek minden létező szépségtrükköt, ezerszer is kés alá feküdnek, abban bízva, hogy a jó öreg plasztika majd visszahozza fiatalságukat, sőt ruha-, esetleg párválasztásukkal (!) is folyamatosan azt sugallják, sikerült megállítaniuk az idő kerekét, és húszas-harmincas éveikben rekedtek. Aztán vannak azon kolléganőik, akik hihetetlen belső tartással és méltósággal viselik az idő múlását, nem "lázadnak" sorsuk ellen, hiszen tisztában vannak vele, hogy a biológia örök törvényszerűségei, az élet megmásíthatatlan rendje egyszerűen felettünk állnak, tehetetlenek vagyunk e magasabb hatalmakkal szemben. Végül, de nem utolsósorban van a világhírű színésznőknek egy "harmadik" kategóriája is, igaz, ez a típus egyetlen személyből áll. Salma Hayekből.

Ki hinné, hogy a mexikói származású színésznő tegnap ünnepelte 55. születésnapját? Aki csak egy pillantást vet az Alkonyattól pirkadatig és a Frida főszereplőjének Instagram-fotóira, joggal gondolhatja úgy, hogy Hayek negyvenes évei elején jár. Hogy pontosan mi is a világsztár titka, azt talán sosem tudhatjuk meg, mindenesetre születésnapja alkalmából ismét ragyogó fotót posztolt magáról.

Fotó: 123rf

Lapozz Hayek legfrissebb fényképéért!

Oldalak