Sztárok

A plasztika rabja lett a 80-as évek kedvenc énekesnője: hihetetlen, de 54 évesen jobban néz ki, mint fénykorában – Fotók

Már fiatalkorában is éltek-haltak érte a férfiak, 50 felett azonban sokak szerint szexibb, mint valaha, ám a rengeteg beavatkozástól ugyanakkor felismerhetetlenné is vált, legalábbis a rajongók véleménye szerint.

Eltűntek természetes vonásai

Sabrina Salerno az 1980-as évek második felében robbant be a köztudatba, amikor nemzetközileg ismert popsztárrá vált: az énekesnőt kezdetben Samantha Fox olaszországi verziójaként emlegették, a Sabrynak is becézett dögös díva azonban kikérte magának ezt az összehasonlítást, és hamar elkezdett olyan karriert kiépíteni magának, hogy még csak véletlenül se hozzák hírbe brit pályatársával. Salerno tehát elérte a hőn áhított hírnevet, annak ellenére, hogy kezdetben nem sok jóval kecsegtette őt az élet: anyja 17 éves volt, amikor Sabrina megszületett, apja pedig elhagyta a családot a kicsi érkezése után, így a lány 12 éves volt, amikor először találkozott édesapjával. Sabrina ötéves koráig a nagybátyjánál nevelkedett, majd nagyszüleihez került, végül 16 évesen anyjához költözött nagyravágyó terveivel, miszerint tovább szeretne tanulni, ennek érdekében pedig még nyelvleckéket is vett angolból, franciából és oroszból, ám tanulmányait félbehagyta. Salerno 14 évesen kezdett énekelni, de időközben szépségversenyeket is nyert, így belevágott a modellkedésbe is, egy tehetségkutató verseny megnyerése után pedig műsorvezetőként is debütált. Énekesnői karrierjében az 1987-es év hozta meg számára az áttörést: a Boys (Summertime Love) című dal az év egyik legnépszerűbb európai slágere lett, így Sabrina előtt megnyíltak a kapuk a külföldi pályafutás felé is – bár a lehetőséggel igyekezett élni, az 1990-es években teljesen eltűnt a nemzetközi zenei színtérről, habár Olaszországban továbbra is kedvelt énekesnő maradt. Ami azonban talán még karrierjénél is érdekesebb, az a kinézete: Sabrinának jót tett az idő múlása, ugyanis az előadó lassan 55 évesen szexibb, mint anno a 80-as években, bájait pedig nem fél megmutatni követőinek sem…

Így festett Sabrina karrierje csúcsán, a 80-as évek második felében: az énekesnőért már akkor is bomlottak a férfiak, tehetsége pedig csak rátett egy lapáttal kinézetére, 54 évesen azonban még dögösebb.
Kattints a további képekért!

Nicole Brown Simpson és barátja gyilkossága a mai napig az egyik legvitatottabb és legtöbbet emlegetett emberölési ügy az Egyesült Államok történetében.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!