Sztárok

Megrázó titkok a múltból: iszonyú, min ment keresztül Audrey Hepburn gyermekként, fájdalmai halála napjáig elkísérték

Audrey Hepburn gyermekként rengeteg borzalmat látott és tapasztalt, ami örökre megbélyegezte az életét, valamint a személyiségét, traumáiról azonban sosem beszélt igazán senkinek sem.

Rettenetes dolgok történtek vele

Audrey Hepburn több szempontból is a valaha élt legnagyobb ikon és példakép: remekül színészkedett, értett a divathoz, botrányoktól mentes életet élt, szerénységénél pedig csak bája és empatikussága bizonyult erősebbnek. Noha az Oscar-díjas színésznő mind a mai napig Hollywood egyik legragyogóbb csillagának számít, csak kevesen ismerik múltja és gyermekkora történetét, valamint azt, hogy mit élt át a második világháborúban, mielőtt befutott volna az álomgyárban – ez az időszak ugyanis a fiatalkorára, s később az egész életére óriási hatással volt. Részletek a galériában!

Audrey Hepburn 1929. május 4-én született Belgiumban, néhány évvel később pedig egy leányiskola növendéke lett az angliai Kentben. Szülei hamarosan elváltak: az édesapa, Joseph Victor Anthony Ruston lemondott a családjáról, Audrey pedig édesanyjával és testvéreivel Hollandiába költözött.
Kattints a további képekért!

A színésznő Robert Wolders oldalán találta meg a boldogságot, ám a sármos férfi sosem vette feleségül Audreyt, aminek bizony megvolt az oka.

Leadfotó: Hulton Archive/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az emberek számára is tanulságos a cica története, talán nem véletlen, hogy ilyen sokakat meghat.
Lifestyle
Azt hitted, ilyen csak a filmekben fordulhat elő? Sajnos nem így van! Amikor Esther-Louise Heij fia úgy döntött, felkutatja a genetikai apját, álmában sem gondolta volna, hogy olyan sötét titokra...
Egészség
A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar (ADHD) a koncentráció hiányán túlmutató tüneteket is okozhat, sőt, egészen változatosakat.