Sztárok

Ez volt Harry véleménye Kamilláról, miután először találkozott vele: kiderült, hogyan viselkedett a herceggel Károly neje

Bár sem Harry, sem pedig Kamilla nem várta túlzottan azt a bizonyos első találkozót egymással, végső soron nem is sikerült olyan rosszul az a bemutatkozás, mint amire a herceg számított.

Sosem rajongtak egymásért igazán

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, Harry természetesen Kamillát sem hagyta ki, és szót ejtett apja feleségéről memoárjában, a nagy port kavaró Spare-ben: a herceg szerint Kamilla a „főgonosz”, aki tönkretette szülei házasságát, ezzel pedig egész családjukat, ám ez még nem minden. Harry úgy gondolja, hogy Kamilla olykor maga az ördög, aki bizarr dolgokat is képes volt megtenni annak érdekében, hogy jó színben tüntesse fel magát az emberek előtt: a királyné állítólag annak idején, miután feleségül ment Károlyhoz, lepaktált a brit sajtó képviselőivel, akiknek rendszeresen információkat szivárogtatott ki a család többi tagjáról. Hogy miért tette ezt? Nos, Harry szerint azért, mert Kamilla így akart szimpatikussá válni az újságíróknak azt remélve, hogy ezután csak jó dolgokat fognak írni róla a lapok, így idővel megkedveltetheti magát az emberekkel is, akik eddig elítélték őt. Ez többé-kevésbé sikerült is neki az évek alatt, ám a britek még mindig nem rajonganak érte, ahogy Harry sem – de vajon ez mindig így volt? A herceg könyvéből ez is kiderült, ugyanis Harry a világ elé tárta, hogy is zajlott a Kamillával való első találkozása, és mit gondolt a bemutatkozás után a nőről, akit nemsokkal később apja feleségül is vett.

A nagy találkozó előtt Harry állítása szerint azon töprengett, milyen lesz apja új választottja: „Emlékszem, azon tűnődtem, hogy vajon kegyetlen lesz-e velem: vajon olyan lesz, mint azok a tipikus gonosz mostohaanyák a mesékben?” – tette fel a kérdést a herceg magában akkor, amire hamar választ is kapott.
Kattints a további képekért!

A brit királyi család lelkes és szemfüles rajongói a nemrégiben Katalinról készült képeken kiszúrták, hogy a hercegné nem viselte Vilmostól kapott eljegyzési gyűrűjét, így sokan arra kezdtek gyanakodni, hogy az álompár között komoly problémák akadtak – szerencsére erről szó sincs.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Egy biztos: nem lehet szó nélkül elmenni a 30 éves Simone Rossi kidolgozott felsőteste mellett…
Lifestyle
A sütőpapír minden konyhában alapvető fontosságú eszköz, ráadásul sokféleképpen felhasználható. De mi történik akkor, ha nincs otthon belőle elegendő mennyiség? Cikkünkben mutatunk néhány...
Sztárok
Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsára most ismét rátalált a szerelem egy titokzatos férfi formájában, aki barátai elmondása szerint csak néhány hete toppant be a műsorvezető életébe.