Sztárok

Gólyahír! Negyedik közös gyermekét várja Blake Lively és Ryan Reynolds

Eddig három kislánya született a sztárpárnak, akik már igencsak rutinos szülőknek számítanak Hollywoodban.

Újabb taggal bővül a már így is terebélyes család

A People magazin nemrégiben számolt be róla, hogy egyedik közös gyermekét várja a népszerű amerikai színészpár, Blake Lively (35) és Ryan Reynolds (45). A két hírességnek - akik 2012-ben kötötték össze az életüket - eddig három kislányuk született: Betty 2, Inez 5, James pedig 7 éves, és a sztárcsemeték hamarosan újabb kistestvért üdvözölhetnek.

Lively csütörtökön egy olyan miniruhában jelent meg a nyilvánosság előtt, mely láttatni engedte egyre kerekedő terheshasát. A két hollywoodi filmcsillag sajtósa egyelőre nem kommentálta az örömteli fejleményt.

A People magazin felidézi, hogy Ryan Reynolds decemberben úgy nyilatkozott: itt az ideje, hogy egyre több időt töltsön a gyermekeivel, még akkor is, ha ennek érdekében háttérbe kell szorítania életében a színészkedést. A Deadpool sztárja hozzáfűzte: az a vágya, hogy a kicsik teljesen normális, hétköznapi életet éljenek majd, és mindkét szülőjüket támaszként tudhassák maguk mellett.

Lively és Reynolds 2010-ben jött össze - a nemrégiben videóra rögzített vastagbéltükrözésen átesett hollywoodi színész korábban három évig (2008-2011) Scarlett Johansson férje volt.

Fotó: Theo Wargo / Getty Images

Ryan Reynolds a vastagbélrák veszélyeire akarta felhívni a figyelmet rendhagyó akciójával.

Leadfotó: Theo Wargo / Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Utazás
Lifestyle
A Nyilasra sorsszerű események várnak. Napi horoszkóp.
Lifestyle
Összegyűjtöttük azokat az illatokat, melyektől kifejezetten irtóznak a nyári hónapjainkat megkeserítő vérszívók.