Sztárok

Őszintén vallott magánéletéről Janicsák Veca: az énekesnő elárulta, mi vezetett a válásához és a betegségéhez

Ritkán nyilatkozik magánéletőrél, élete fontos mérföldköveiről általában utólag értesül a sajtó: óvja a privát szférájában zajló küzdelmeket, vagy épp örömöket a nyilvánosságtól. Határozott nő, erős igazságérzettel, de ha eljön a pont, akkor magáért és másokért is szó nélkül kiáll, nem törődve a következményekkel, mert számára az igazság mindenekelőtt. D.Tóth Kriszta Janicsák Vecával beszélgetett határhúzásról, sérülésekről, öröklött sorsról, új lemezről, a DTK: Elviszlek magammal legújabb évadának 3. epizódjában, amely vasárnap látható a Spektrum Home-on.

Több betegségen is átesett, házassága válással végződött

Veca utolsó lemeze 2013-ban jelent meg, - „Egy lemezt nem lehet befejezni, csak abbahagyni ”- azóta hosszú idő telt el és sok minden történt, akár egy regényben. Veca egyébként maga is ír, nővére pedig a zenei karrierben menedzsere, emellett óriási segítség a mindennapokban is. Annak idején Veca erősen lobbizott, kvázi kiharcolta, hogy olyan emberrel dolgozhasson, akiben maradéktalanul megbízik, s ez a nővére volt, Veca így nem csak egyszemélyes, hanem „családi vállalkozás”. DTK azt állította Vecáról, hogy nagyon fiatalon meg tudta húzni a határait. Ezt Veca cáfolja, mert ugyan a szakmai életében határozottan képviseli önmagát, de ez nem jelenti azt, hogy nem sétál bele toxikus helyzetekbe. „Bizonyos helyzetekben egyszer csak felállok”- tette hozzá Veca. Persze előtte „fellő figyelmeztető lövéseket”- de lehet, hogy ezeket a szűkebb vagy épp tágabb környezete nem veszi észre. 32 éves korára Veca rendkívül sok betegségen keresztülment, mint a mélyvénás trombózis.

Veca elmúlt 10 évében a házasságában és a munka stresszben 5 év a tűréshatár volt, 2 évig tombolt, és próbálta visszahúzni a határait, de akkor már késő volt. Mint a hízás-fogyás dinamika: a kapcsolati sémák hasonlóan mozognak, odafelé könnyű, de visszafelé sokkal nehezebb. DTK rákérdezett, hogy mit jelent a tombolás a számára. Veca határozottan elmondja a véleményét a sérelmeiről, de a házasságában „túltolta” azaz mindenre ugrott a kapcsolat vége felé. Ez abból is fakad, hogy egyszerre volt férfi és női szerepben, pénzkeresőként és anyaként. A betegségek valószínűleg az elfojtásokból, elhallgatásokból erednek, ahogy Veca a kapcsolata végén már teljesen bezárkózott., elhallgatott és megtört. DTK Vecának szegezi, amit ezzel kapcsolatban érez: „Te belebetegedtél az életedbe”.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jeremy Irons kisebbik fia, Max pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja.
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.