Sztárok

Rúzsa Magdi: Mindig jó voltam abban, hogy egy negatív helyzetet a javamra fordítsak

Harmadszorra választották a Petőfi Zenei Díjátadón Az év női előadójának, , hamarosan megjelenik az új Karma című lemze, musicalt visz színpadra és a maga részéről semmi másra nem vágyik, csak arra, hogy a világ visszaálljon a régi kerékvágásba és újra koncertezhessen - erről interjúban mesélt a Femcafe.hu riporterének.

Újra ő az év énekesnője

Teltházas koncertek, számtalan sláger és díj fűződik Rúzsa Magdolna nevéhez, akinek a hangját ezer közül is magabiztosan ismerné fel minden magyar. Hazánk ikonikus énekesnője 2005 óta aktív tagja a zenei életnek, de nemcsak a színpadon aktív, hanem a háttérmunkában is tevékenyen részt vesz, sok pályatársával ellentétben az ő albumjaira saját dalszövegei és zenéi kerülnek fel. Az elmúlt években a könnyűzene legnagyobb alakjaival dolgozhatott együtt, Presser Gáborral folyamatosan együtt dolgoznak. A szakmai visszajelzések mellett azonban a közönség megítélése is kiemelten fontos számára, éppen ezért fogadta kitörő örömmel, hogy a hétvégén már harmadszorra választották a Petőfi Zenei Díjáton Az év női előadójának.

"Fontosak a díjak, hálás is vagyok értük, de a legkomolyabb visszajelzés mindig az, hogy hány ember áll a színpadod előtt. Ha meghirdetjük, hogy lesz egy Aréna-koncert, akkor hála istennek nem kell azon izgulnunk, hogy hányan fognak jegyet váltani, mert nagyon sokan kíváncsiak ránk, szeretik a zenénket és a produkciót. Ha egy előadó jó, akkor a közönség szeretete és a szakmai visszacsatolások kéz a kézben járnak. Jelentős visszaigazolása a munkámnak az is, hogy Presser Gáborral dolgozhattam együtt egy teljes lemezen" - mondta díjazása kapcsán Rúzsa Magdi a Femcafe.hu-nak.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: Mark A. Rosta Photography

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...