Sztárok

"Mozdulni sem mertem a kórházi ágyon" - Sosem hallott, drámai részleteket osztott meg hármasiker-várandósságáról Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi egy Instagram-posztba osztotta meg őszinte sorait követőivel arról, hogy milyen sok nehézségen ment keresztül a hármasiker-várandóssága közben.

"Nem hiszem, hogy fel lehet készülni arra, hogy az embernek koraszülött lesz a gyermeke"

Rúzsa Magdi egy szponzorált poszt kapcsán vállalta be, hogy több részletet megoszt a nyilvánossággal a várandós időszakáról. A gyermekek, Lujza, Keve és Zalán februárban látták meg a napvilágot, azonban mind a hármasiker-terhességek esetében általában, ők is koraszülöttként jöttek a világra. Ezzel kapcsolatban fejtette ki gondolatait az énekesnő:

"Nem hiszem, hogy fel lehet készülni arra, hogy az embernek koraszülött lesz a gyermeke. Mindenféle szempontból nagyon megterhelő érzés ez. A mi történetünk kicsit másképp alakult, hisz a kezdetektől tudtuk, hogy koraszülöttek lesznek a babáink, a kérdés csak az volt, hogy mennyivel korábban érkeznek. Emlékszem, ahogy számoltam a heteket, hisz minden egyes nap, amit a méhemben töltöttek, egy mérföldkőnek számított, voltak napok, amikor mozdulni se mertem a kórházi ágyon, nehogy baj legyen és még előbb érkezzenek. Még most is kalapál a szívem, ha ezekre a napokra gondolok. Most viszont öröm látni, ahogy ezek a kicsi emberkék a kezdeti hátrányból szinte előnyt kovácsolva haladnak és fejlődnek. Te, aki most odakinn vagy és ugyanúgy aggódsz, gondolj arra, mindenkinek megvan az útja, és ezek a pici babák erősebbek mindnyájunknál, csak legyen hited, mert én azt látom néha bennük nagyobb az erő, mint egy felnőtt emberben. Pici ÓRIÁSOK!
Isten éltesse őket" - írta Rúzsa a poszt alá, melyhez egy képet is mellékelt.ű

Forrás/Fotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor az esküvő küszöbén toporogva tudjuk meg, hogy az személy, akiket életünk párjának gondoltunk, csúnyán elárult minket.
Sztárok
Sztárok
A 75 éves színész Geszti Péter Adom a napom című műsorában elevenítette fel a megrázó történetet.