Így fogj bele a sikeres életmódváltásba: íme, Rubint Rella legfontosabb tanácsai

Rubint Rella mindent megtesz, hogy formában tartsa magát, hiszen tudatosan odafigyel az egészséges táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra. A népszerű fitnesz influenszer a Femcafe.hu-nak elárulta, mit tanácsol azoknak, akik most vágnak bele az életmódváltásba, valamint azt is, hogyan lehet megtalálni az egyensúlyt az egészséges életmód és az élvezetek között.

Rubint Rella tippjei

Idén újra megrendezésre került Magyarország egyetlen Fitness és Életmód Díjátadó Gálája, a Just Clear Fitness Award Gála. A nagyszabású díjátadóra meghívást kaptak a hazai fitnesz- és üzleti világ meghatározó szereplői, a média, valamint a közélet kiemelkedő személyiségei is. A szakmai zsűri idén Rubint Rellának szavazta meg Az év online edzője díjat: a fitnesz sztár mindennapjai a helyes táplálkozás és a sportolás körül forognak, így jogosan merül fel a kérdés, szerinte mi az egészséges életmód legfontosabb aranyszabálya. Rella többek között megosztotta a Femcafe.hu-val, hogyan érdemes belefogni az életmódváltásba, emellett kitért arra is, mi a helyzet a csalónapokkal:

Idén is valóságos sztárparádé volt a Just Clear Award Gálán, ahova szebbnél szebb ruhákban érkeztek a hazai hírességek.

Leadfotó: Facebook/ Rubint Rella

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A hagyományoknak megfelelően idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra készítette el a magyar futam nyertes trófeáit.
Lifestyle
Az időzítés jelentős hatással lehet a szervezet működésére és az általános egészségi állapotra.
Fashion&Beauty
Természetes, ha a klasszikus farmernadrágok mellett nyárra könnyedebb és friss stílusokra vágyunk, amelyek kényelmesek és sokoldalúak, ideálisak a meleg napokra. Íme a legtrendibb fazonok!