Sztárok

Így fogj bele a sikeres életmódváltásba: íme, Rubint Rella legfontosabb tanácsai

Rubint Rella mindent megtesz, hogy formában tartsa magát, hiszen tudatosan odafigyel az egészséges táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra. A népszerű fitnesz influenszer a Femcafe.hu-nak elárulta, mit tanácsol azoknak, akik most vágnak bele az életmódváltásba, valamint azt is, hogyan lehet megtalálni az egyensúlyt az egészséges életmód és az élvezetek között.

Rubint Rella tippjei

Idén újra megrendezésre került Magyarország egyetlen Fitness és Életmód Díjátadó Gálája, a Just Clear Fitness Award Gála. A nagyszabású díjátadóra meghívást kaptak a hazai fitnesz- és üzleti világ meghatározó szereplői, a média, valamint a közélet kiemelkedő személyiségei is. A szakmai zsűri idén Rubint Rellának szavazta meg Az év online edzője díjat: a fitnesz sztár mindennapjai a helyes táplálkozás és a sportolás körül forognak, így jogosan merül fel a kérdés, szerinte mi az egészséges életmód legfontosabb aranyszabálya. Rella többek között megosztotta a Femcafe.hu-val, hogyan érdemes belefogni az életmódváltásba, emellett kitért arra is, mi a helyzet a csalónapokkal:

Idén is valóságos sztárparádé volt a Just Clear Award Gálán, ahova szebbnél szebb ruhákban érkeztek a hazai hírességek.

Leadfotó: Facebook/ Rubint Rella

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Egy biztos: nem lehet szó nélkül elmenni a 30 éves Simone Rossi kidolgozott felsőteste mellett…
Lifestyle
A sütőpapír minden konyhában alapvető fontosságú eszköz, ráadásul sokféleképpen felhasználható. De mi történik akkor, ha nincs otthon belőle elegendő mennyiség? Cikkünkben mutatunk néhány...
Sztárok
Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsára most ismét rátalált a szerelem egy titokzatos férfi formájában, aki barátai elmondása szerint csak néhány hete toppant be a műsorvezető életébe.